ماهیت استاد حقیقی چیست؟

ماهیت استاد حقیقی:

بحث های رایج در این باره: استاد واقعی کیست؟ از کجا استاد پیدا کنیم؟ اصلا استاد به چه معناست؟ استاد چه فایده ای دارد؟ چگونه یک استاد خوب پیدا کنیم و از این قبیل سوالات که مدام درباره ی آن بحث می شود.
اما جوابی مختصر به تمامی ازین قبیل سوالات:طبیعتا پاسخ دهی هر شخص به سوالی که از او می شود تنها می تواند به میزان آگاهی او خلاصه شود. بنابراین اگر از شخصی ، سوالی را که نداند بپرسیم طبیعتا نباید جواب مطلوبی بگیریم.

هر سردردی میگیریم وقتی نزد افراد قدیمی برویم سریعا قرص سرماخوردگی پیشنهاد میکنن غافل از اینکه سردرد هزاران عامل مختلف می تواند داشته باشد.
بنابراین تمامی افراد عاقل می دانند که برای حل هر موضوع تخصصی باید به متخصص آن مراجعه کرد و درست نیست که در ملع عام جلوی یکی را بگیریم و بپرسیم : ((فلانی ، بنظر شما سرم درد میکنه چیکار کنم؟)) چرا که تشخیص تفاوت سرماخوردگی و درد ناشی از تومور را تنها متخصص آن می تواند به خوبی تشخیص دهد و بس.

کلمه ی استاد : استاد = معلم = راهنما = مدرس
استاد گفتن و یا کلمات مترادف آن تنها به معنای احترام به جایگاه او و نسبت ارتباطی بین او و شماست. همه ی انسان ها در زندگی خود استاد های بسیار زیادی را تجربه کرده اند. در واقع شما کسی را استاد می نامید که از او می شود کسب علم و دانش کرد.

اکثریت سوالات در این حیطه بخاطر آن است که اسطوره سازی های غلطی در فرهنگ ما وجود دارد. در حقیقت این کلمه که “استاد واقعی کیست؟” مثل این است که بپرسیم “معلم واقعی درس فیزیک کیست؟” این سوال معنای جالبی ندارد و خود طرح این سوالات ریشه در باور های غلط دارد که گمان می کنند شخصی که معلم حوزه ای است در تمامی سطوح بایستی کامل و عالی باشد.

خیلی ها افرادی همچون اٌشو ، بودا ، سوامی ساتیاندا ، دون خوان ، پنتجلی ، بهجت ، علی قاضی ، نخودکی و … رو مثال می زنند و می گویند: (استادی هم وزن آنان می خواهیم) غافل از اینکه آنان نیز کاملا بی خطا و عاری از اشتباه نیستند و اشتباهات در سطح و خصوص خودشان را دارند پس بهتر است دنبال استاد را با شخصی که عصمت دارد اشتباه نگیریم چرا که در این صورت هیچ وقت رشد نخواهیم کرد.

در حقیقت سوال صحیح اینگونه است که بپرسیم “چه کسی بهتر می تواند مرا در این امر خاص یاری کند؟” و هدف مان را مشخص کنیم که دنبال چی هستیم.
اگر در حوزه ی نمایش می خواهید فعالیت کنید بهتر است شعبده بازی یاد بگیرید.

اگر در حوزه ی عرفان و معنویت بدون هیچ موضوعیت دیگه ای میخواهید کار کنید پس بهتر است به حوزه بروید و نزد شخص عالمی علوم دینی را تحصیل کنید
اما دنبال رشد و تعالی همه وجهیی خود هستید و میخواهید به دیگران کمک کنید متافیزیک راه مناسبی است

استاد مناسب در هر زمینه ای با کمی تحقیق درباره ی اساتید موجود در هر رشته قابل دست یابی است و لزوما نیاز نیست فردی را در داخل غاری پیدا کنیم و سپس با صد خواهش و تمنا از او تقاضا کنیم که با ما مانند برده ی خویش رفتار کند و به تعالی روح برساند.

پیشنهاد بنده به شما این است که دنبال کسی بگردید که راه رسیدن به تعالی را جزء به جزء بداند و بتواند به شما مفهوم صحیح آنرا انتقال دهد و اگر آنرا پیدا کردید از این پس شما هستید که بایستی در راستای درک مفاهیم آن تلاش کنید.

در ادامه به معرفی برخی اصطلاخات و درجات علوم غریبه میپردازیم :

استاد : شخصی که توانسته وادی ماورا را درک کرده و به تنهایی طی طریق کند و از کمک دیگران بی نیاز شده
استاد راهنما : شخصی که میتواند افراد را راهنمایی کرده و تا درجه ی استادی آموزش و راهنمایی کند
استاد عامل : شخصی که قدرت انجام امورات ماورایی (مانند طلسم) را دارد
عامل کامل : شخصی که توانایی انجام تمامی امورات ماورایی را دارد و به بسیاری از عزایم عامل گشته است و خاتم موکلین را دارد
استاد کامل : به متخصص امورات ماورایی گفته می شود. از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است.

برخی از درجات بعدی نیز : پیر ، مه و …

بعد از آن مرتبطین با حضرت مهدی عج بشمار میروند و درجات شان متفاوت می شود

به ترتیب : صالحین و نجبا و ابدال و اوتاد که شامل رجال عیان و رجال الغیب میباشد.

جهت ارتباط با ما و شرکت در کلاسهای انجمن :
۰۹۱۱۵۳۶۷۱۰۳

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top